Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

Szülők Akadémiája 2018-2019

Akadémia szakosztály 2018-09-24 Megtekintések száma: 4195

Kabarcz Zoltán és Dr. Kalamár Hajnalka rovata

DECEMBER

December 10-én 17.00 kor a Polgárok házában különleges Szülők Akadémiája alkalom lesz.
Vendégünk: Zombori Regő, aki messze földön híres szakember a képességek kihasználásának optimalizálása területén. Kalamár Hajnalkával közösen gondolkodnak az alábbi témán:
Hogyan támogassam gyermekem sportteljesítményét?
MIT KELL TENNEM AHHOZ, HOGY A GYERMEKEM JOBBAN TELJESÍTSEN?......... ÜGYESEBB, ERŐSEBB, GYORSABB LEGYEN
Kérjük az edzőket, fokozottan propagálják az alkalmat a csapatukban! Nem tilos, sőt ajánlott a részvétel a felsőbb korosztályok számára is.

NOVEMBER

2018. november 19-én este 17 órától Szülők Akadémiája program a Polgárok Házában (Árpád út 66.). Aktuális témánk: A személyiségtípusok és a szorongás

• Mitől szorong a gyerekem, és mit tehetek szülőként?
• Miért érdemes ismernem a gyerekem személyiségtípusát?
• Alkati sajátosságok és különbségek.
A programot vezeti: dr. Kalamár Hajnalka 

Minden szülőt szeretettel várunk!

OKTÓBER

Az UTE Labdarúgó Akadémiája fejlődésének új állomásához érkezett. Soha nem látott fejlődést, növekedést tervezünk. A terveinket kívánjuk megosztani és egyben alakítani is a szülőkkel.

Az UTE Labdarúgó Akadémia egy család, ahol komoly szerepe van minden résztvevőnek, köztük kiemelkedő módon a szülőknek is.

Tapasztalataink szerint a szülők érdeklődésének központjában a saját gyerekük fejlődése áll, és az érdekli, mit kaphat ennek érdekében a Klubtól.

A Szülők Akadémiája programsorozat már negyedik éve egészíti ki az edzők munkáját, és működik nagy érdeklődés mellett. Hatása nem csupán az UTE-ban érezhető, módszereit széles körben másolják más klubok és más sportágak szakemberei is.

Hétfőn egy rendkívüli alkalom vár a résztvevőkre. Ezen a találkozón az Akadémia igazgatója, Sontra Tamás, a szakmai igazgató Bordán Csaba is aktívan részt vesz.  A  konkrét összefüggések megosztásával arról lesz szó, hogyan köthetünk egymással szorosabb szövetséget a gyerekek mind nagyobb fejlődése érdekében, felvázoljuk azokat a stratégiákat, amelyek a tehetséges gyerekek fejlődéséhez, továbblépéséhez, karrierjük építéséhez elengedhetetlenek.

A program és a téma nem csak a kis korosztályokat és szüleiket érinti, számítunk a nagyobb, sőt a végzős korosztályok szüleinek részvételére is.

Itt az alkalom, hogy szülők és szakemberek együtt járuljunk hozzá a győztes típus, a nyerő karrier létrehozásához.

Minden szülőt szeretettel várunk, ezt az esélyt most ne hagyja ki!

Hajrá, fiúk!

Kabarcz Zoltán        Dr. Kalamár Hajnalka

 

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41