Dátum: 2018 október 15. (hétfő) | Teréz

hírek

Szülők Akadémiája 2018-2019

Akadémia szakosztály 2018-09-24 Megtekintések száma: 995

Az UTE Labdarúgó Akadémiája fejlődésének új állomásához érkezett. Soha nem látott fejlődést, növekedést tervezünk. A terveinket kívánjuk megosztani és egyben alakítani is a szülőkkel.

Az UTE Labdarúgó Akadémia egy család, ahol komoly szerepe van minden résztvevőnek, köztük kiemelkedő módon a szülőknek is.

Tapasztalataink szerint a szülők érdeklődésének központjában a saját gyerekük fejlődése áll, és az érdekli, mit kaphat ennek érdekében a Klubtól.

A Szülők Akadémiája programsorozat már negyedik éve egészíti ki az edzők munkáját, és működik nagy érdeklődés mellett. Hatása nem csupán az UTE-ban érezhető, módszereit széles körben másolják más klubok és más sportágak szakemberei is.

Hétfőn egy rendkívüli alkalom vár a résztvevőkre. Ezen a találkozón az Akadémia igazgatója, Sontra Tamás, a szakmai igazgató Bordán Csaba is aktívan részt vesz.  A  konkrét összefüggések megosztásával arról lesz szó, hogyan köthetünk egymással szorosabb szövetséget a gyerekek mind nagyobb fejlődése érdekében, felvázoljuk azokat a stratégiákat, amelyek a tehetséges gyerekek fejlődéséhez, továbblépéséhez, karrierjük építéséhez elengedhetetlenek.

A program és a téma nem csak a kis korosztályokat és szüleiket érinti, számítunk a nagyobb, sőt a végzős korosztályok szüleinek részvételére is.

Itt az alkalom, hogy szülők és szakemberek együtt járuljunk hozzá a győztes típus, a nyerő karrier létrehozásához.

Minden szülőt szeretettel várunk, ezt az esélyt most ne hagyja ki!

Hajrá, fiúk!

Kabarcz Zoltán        Dr. Kalamár Hajnalka

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41