Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

William Gallas az UTE Akadémián

Akadémia szakosztály 2018-09-23 Megtekintések száma: 3137

Györök Tamás korosztályos vezetőedzőnk invitálására a hétvégén William Gallas, a 84-szeres francia válogatott, a Chelsea, az Arsenal és a Tottenham védője, a 2006-os ITA-FRA VB-döntő játékosa látogatott ki Akadémiánk egyik bajnoki mérkőzésére. A szeles, esős őszi időben az első pillanattól az utolsóig koncentrált figyelemmel nézte a találkozót.

A mérkőzés végén Akadémiánk nevében Sontra Tamás igazgató adta át a William számára készített UTE-mezt.

A képen: Györök Tamás, William Gallas, Bordán Csaba, Sontra Tamás

Ennek kapcsán -mindannyiunk örömére- vendégünk szakmai megbeszélést rögtönzött Bordán Csaba szakmai igazgatóval és Györök Tamás korosztályos vezetőedzőnkkel, igen hasznos észrevételekkel és tanácsokkal látva el a szakembereket. Kérdéseinkre is készségesen válaszolt:

• Milyenek a magyar fiatalok, mi a véleményed?

- Nehéz bármit mondani róluk egy meccs után, de biztos vagyok benne, hogy van ebben a korosztályban néhány játékos, aki alkalmas lehet profi szinten futballozni. De ahhoz, hogy többet tudjak mondani az utánpótlás szakmai munkájáról, látnom kellene néhány edzést is. Azt látom, hogy minden téren fejlődni kell a topszinthez.

• Hogy érzed magad Magyarországon?

- Nagyon jól érzem magam Budapesten. Gyönyörű város, egyedülálló atmoszférával. És nem utolsó sorban szeretem a magyar emberek mentalitását.

Kivételes öröm Akadémiánknak William megtisztelő és inspiráló látogatása. Külön köszönjük figyelmét és előzékenységét: visszavárjuk közénk!

UTE Labdarúgó Akadémia • kommunikáció

Kedvelj minket a Facebookon!

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41