Dátum: 2024 június 16. (vasárnap) | Jusztin

hírek

Szezonnyitó

Akadémia szakosztály 2018-08-22 Megtekintések száma: 3886

Soha annyi új szakember nem érkezett az UTE Akadémiára, mint ezen a nyáron - mondta a szerda délutáni szezonnyitó értekezleten Sontra Tamás, Akadémiánk igazgatója. A két hete leadott Double Pass audit kapcsán ez egy koncepcionális munka kezdetét jelzi a következő három évben. Erre európai szintű utánpótlás komplexumban kerül sor, melynek első lépéseként idén ősszel már birtokba vehetjük vadonatúj füves és műfüves pályáinkat a Szilágyi úton.

A most kezdődő szezonnal rendszerszintű folyamatok indulnak el, melyekhez a kornak megfelelő technológiákat rendeltünk és rendelünk. Ez a napi munkánkban is változásokat jelent, meglévő értékeink megtartása mellett.

Világos és rendszerszerű alapelvek mentén kezdjük a munkát, melyhez mindenkinek eredményes szezont és sok sikert kívánt Sontra Tamás.

Júliusban kinevezett új szakmai igazgatónk, Bordán Csaba rögtön egy szakmai protokoll bemutatásával illusztrálta az elhangzottakat, melyet a hétvégi bajnoki rajton már alkalmaznak is szakembereink.

Kalamár Hajnalka a Szülők Akadémiája, Kabarcz Zoltán pedig a mentális felkészítés kapcsán kiemelte, hogy ezekkel a változásokkal napi működésünk egy más szintre lép, melynek először hatásaival, utána pedig eredményeivel találkozhatunk.

Eredményes munkát, sikeres szezont kívánunk mindenkinek: HAJRÁ, UTE!

Kedvelj minket a Facebookon!

Képek

2014. december 9. - Évzáró díjátadó című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41